όροι και προϋποθέσεις

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Χρεώσεις ακύρωσης όταν έχετε δώσει προκαταβολή και η κράτησή σας αφορά τη θερινή σαιζόν (Μάιο έως Σεπτέμβριο):

– 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης: Δωρεάν (επιστροφή προκαταβολής)

– Από 21 έως και 1 ημέρα πριν την ημερομηνία άφιξης: Χρέωση 20% της αξίας διαμονής (παρακράτηση προκαταβολής)

 

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αλλαγές μπορούν να γίνουν έως και 2 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης δωρεάν βάση διαθεσιμότητας και αφορούν μόνο το ίδιο σύνολο ημερών κράτησης. Αν γίνει αλλαγή με μείωση των ημερών του συνόλου διαμονής, τότε η μείωση θεωρείται ακύρωση και το συνολικό ποσό της κράτησης θα παραμείνει το ίδιο με την αρχική κράτηση.

Η προκαταβολή θα ισχύει κανονικά για την νέα κράτηση.

Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα τότε η χρέωση ακολουθεί τον παραπάνω πίνακα ακυρώσεων.

 

ΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η χρέωση για μη εμφάνιση σε κάθε περίπτωση είναι 100% της αξίας διαμονής

 

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Οι τιμές υπολογίζονται ανά διαμέρισμα, ανά διανυκτέρευση. Κανονική χωρητικότητα (όπως αναφέρεται στην περιγραφή του δωματίου), και ορίζεται ανάλογα με την χρονική περίοδο ελάχιστη διαμονή  διανυκτερεύσεων. Στην τιμή και περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι. Επιπλέον άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη και χρεώνονται ανάλογα με τις ημερομηνίες της κράτησης και ποικίλουν ανά άτομο, ανά διανυκτέρευση, με βάση τις προδιαγραφές του διαμερίσματος (από 20ευρώ/ άτομο/ διανυκτέρευση). Το ακριβές ποσό της χρέωσης είναι στη διάθεση του πελάτη κατά τη διάρκεια της on-line κράτησης για λόγους απλότητας και διευκόλυνσης. Κάποια από τα διαμερίσματα μας μπορούν να κρατηθούν και ως μονόκλινα βάση διαθεσιμότητας και κατόπιν συνεννόησης (επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλ. για διαθεσιμότητα και τιμές).

Όλες οι προσφορές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης.

Οι προσφορές δεν ισχύουν σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή σύμβαση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές πολλαπλών διαμερισμάτων (πάνω από 3 διαμερίσματα.

Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές.

Αν ο πελάτης επιθυμήσει να μην χρησιμοποιήσει το δωμάτιο μέχρι το πέρας της κράτησης (π.χ. λόγω ανωτέρας βίας) τότε χρεώνεται το 50% των ημερών που υπολείπονται μέχρι το πέρας της άφιξης

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα www.villaerato.com θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.) κατά κανόνα για τη διεκπεραίωση της κράτησή σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα www.villaerato.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμία περίπτωση δεν θα γνωστοποιούνται σε κανέναν τρίτο για την οποιαδήποτε επεξεργασία ή προωθητική ενέργεια. Η Villa Erato δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.