Βίλα Ερατώ

H βίλα Ερατώ ανανεώθηκε και σας περιμένει. εννέα υπέροχα διαμερίσματα σε τρεις πολυτελείς βίλες στους Τσουκαλάδες Λευκάδας

Αναζήτηση

Η βίλα

εννέα υπέροχα διαμερίσματα κάθε τύπου για δύο έως έξι άτομα, με καταπληκτική θέα και λιτή δροσερή φωτεινή διακόσμηση είναι έτοιμα για να υποδεχτούν οικογένειες παρέες και ζευγάρια. Μια υπέροχη πισίνα έχει ετοιμαστεί στο ψηλότερο σημείο της βίλλας με καταπληκτική θέα στη θάλασσα με τo μάτι να φεύγει από το νερό στη γραμμή του ορίζοντα και να χάνεται στις ακτές της Πρέβεζας και στο ανοιχτό Ιόνιο!
Η βίλα Ερατώ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση την οποία δουλεύουν νέα άτομα, με διάθεση για επικοινωνία, αλλά και όρεξη να δώσουν συμβουλές για τα καλύτερα μέρη στο νησί, ανάλογα με τις επιθυμίες κάθε ταξιδιώτη.
Με χαρά λοιπόν σας περιμένουμε.

η περιοχή

Ακολουθώντας τη βορειοδυτική διαδρομή, περνώντας από το κατάφυτο από πεύκα μοναστήρι της Φανερωμένης με την πανοραμική θέα προς το Ιόνιο, θα συναντήστε το χωριό Τσουκαλάδες. Ένα χωριό που σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη αλλά και άνεση στις επιλογές σας. Στην περιοχή των Τσουκαλάδων βρίσκεται η πανέμορφη παραλία Πευκούλια εκεί που τα καταπράσινα πεύκα κυριολεκτικά αγγίζουν την πεντακάθαρη θάλασσα και δημιουργούν μια εικόνα μαγευτική, μια εικόνα που απελευθερώνει όλες τις αισθήσεις. Αξίζει να επισκεφθείτε και την περιοχή του Δημοτικού Σχολείου όπου το ηλιοβασίλεμα θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
επικοινωνία

+306975686424

facebook